#

Bodite obveščeni o akcijah ter novostih v Sunny Studiu

Novice

Sunny Studio vas pogreša!
Spoštovane, drage članice in člani Sunny Studia,
le želim si lahko, da vas v teh dneh Sunny duh ni pustil na cedilu in da trenutne razmere prenašate zdravi, v dobrem razpoloženju, neupogljivem duhu in v odlični telesni pripravljenosti, ki jo redno negujete. In tudi vaši bližnji, seveda. Rada bi namreč verjela, da nas je naša Sunny kultura, ki jo skupaj so-ustvarjamo, spravila v odlično formo, s katero brez težav premagujemo te izzive.

Zaprtje Sunny Studia je bila zame zelo težka odločitev; navezana sem namreč na vas in na ritem, ki spravlja Sunny v pogon. Vendar vsemu temu nakljub je vendarle odgovornost na prvem mestu. Ker se je korona virus širil nepredstavljivo hitro, sem z zaprtjem želela zaščititi vse vas in svojo ekipo ter tako prispevati k temu, da se ta epidemija čimprej zaključi. Hvala vam vsem, da ste ta ukrep sprejeli z razumevanjem in naklonjenostjo.
Kot si lahko predstavljate, Sunny čisto zares ne miruje. Ta čas namenjam generalnemu čiščenju, popravilom (brez skrbi, pod strogimi varnostni pogoji!), osvežitvam z novimi zelenimi lončnicami. Vse z namenom, da se boste radi vrnili v svoj drugi dom, ki bo za vse varen, čist in urejen.
Nekateri ta čas, ko vse stoji, imenujejo »izposojen čas«, jaz pa mu raje rečem »zamrznjen čas«. Sunny je namreč 13. marca “zamrznil” vse vaše mesečne karte in letne pogodbe. Vse bomo ponovno aktivirali s prvim dnem, ko bo omogočeno varno odprtje vrat Sunny Studia, in bodo vse karte veljavne do njihovega izteka ali porabe obiskov. Prav tako vam bomo podaljšali darilne bone za ves čas, ko jih niste mogli vnovčiti oz. koristiti storitev.
Kaj naj še dodam? Vsak dan mislim za vas, prav tako se mi v tem pridružujejo tudi vaši trenerji, kozmetičarke in receptorke in ostalo osebje, ki skrbi za vaše prijetno počutje pri nas. Vsi vam želimo, da negujete Sunny duh. Saj veste, sončnost prežene marsikatero tegobo in problem, marsikdaj celo viruse😊.
Neskončno se veselim, da bo Sunny spet postal naše skupno zavetje! O tem boste prvi obveščeni.
Na čimprejšnje snidenje.
In ostanite zdravi in sončni.
Sonja in celoten Sunny Team

Nazaj k vsem novicam