#

Arhiv novic

December je v znamenju prazničnega vzdušja in daril. Nudimo vam 20 % popust pri nakupu KOZMETIČNEGA DARILNEGA SETA Germaine de Capuccini.

Izbirate lahko med:

1. ŽENSKI KOZMETIČNI SET Germaine de Capuccini: (Vsebuje: Timexpert dnevno/nočna krema + serum). Linija Timexpert z anti age učinkom koži povrne svežino in mehkobo. Je odlična podlaga za make up. Redna cena: 69 UER. Cena s popustom. 55,20 EUR.

2.ŽENSKI KOZMETIČNI SET Germaine de Capuccini: (Vsebuje: Timexpert anti-age dnevno/nočna krema + intenzivni serum za obraz + krema za okoli oči). Linija Timexpert je učinkovit anti age tretma proti gubicam, ki nevtralizira tonus kože in nudi učinkovito alternativo mikro injekcijam na naraven način. Gladko povšino kože, mladosten videz in svežino obraza nudi linija Timexpert že po nekaj tretmajih. Redna cena: 110 EUR. Cena s popustom: 88 EUR.

3.MOŠKI KOZMETIČNI SET Germaine de Capuccini: (Vsebuje: anti age nemasten serum za obraz + gel za okoli oči za občutljivo kožo). Linija za moške izvrstno deluje proti utrujeni koži, vidno zmanjša znake utrujenosti in stresa. Redna cena: 40 EUR. Cena s popustom: 32 EUR.

Germaine de Capuccini je prestižna španska kozmetika, ki jo uporabljajo v najbolj elitnih SPAjih po svetu. Njeno kakovost lahko spoznavamo tudi pri nas. Sunny Studio je ekskluzivni uvoznik in distributer kozmetike Germaine de Capuccini v Sloveniji.

Luksuzna kozmetična nega za lepoto obraza je naprodaj na recepciji Sunny Studia.

Nazaj k vsem novicam