#

Arhiv novic

V novembru vam ponujamo piling in sprostitveno masažo po posebni ceni: 50 € - 20 % popust (NOVA cena tretmaja 40 €).

Izbirate lahko med: LULLUR PILING, TROPICAL-KAVNI OČIŠČEVALNI PILING, SOLNI PILING in ANTICELULITNA MASAŽA, PILING Z NARAVNIM ČRNIM MILOM, SOLNI PILING z JASMINOM. Po pilingu sledi še sproščujoča masaža.

*LULLUR PILING: Tradicionalni azijski postopek za wellness in lepoto. Je mešanica tropskih zelišč in treh vrst riža in jogurta. Deluje protivnetno, pomladi, odstrani kožne nepravilnosti in madeže. Po pilingu sledi sproščujoča masaža celega telesa.

*TROPICAL-KAVNI OČIŠČEVALNI PILING TELESA: Aromatična kavna zrna, riž in zelišča delujejo antioksidatno, razkužujejo in zmanjšujejo maščobne celice in celulit. Prah zmešamo z rožno vodo ali jogurtom. Po pilingu koža postane gladka in napeta, izgled pa svež in mladosten. Sledi sproščujoča masaža celega telesa.

*SOLNI PILING in ANTICELULITNA MASAŽA: Telo zmasiramo z mešanico soli in eteričnih olj, s čimer povzročamo stimulacijo in očiščevanje por. Namenjen je vsem vrstam kože. Pilingu sledi masaža občutljivih predelov z eteričnim balzamom - posebnim anticelulitnim preparatom, ki pospešuje limfni pretok in izločanje strupenih snovi iz telesa. Koži vrača prožnost in sijaj.

*PILING Z NARAVNIM ČRNIM MILOM: Vašo kožo bomo očistili in nahranili z uporabo 100% naravnega črnega mila na osnovi črnih oliv. Pri pilingu uporabljamo posebno rokavico, za piling stopal pa okrogle kamne iz žgane gline. Po pilingu sledi sproščujoča masaža celega telesa.

*SOLNI PILING z JASMINOM: Z nežnimi gibi izvedemo piling z vonjem jasmina, obogaten z arganovim oljem. S tem s telesa odstranimo odmrlo kožo, s čimer ji povrnemo sijaj. Po tuširanju sledi sproščujoča masaža.

CENA PILINGA Z MASAŽO: 50 € - 20% popust v novembru (NOVA cena tretmaja 40 €).

 

Nazaj k vsem novicam