#

Arhiv novic

Začutite življenje, odprite svoje čute!

Doživite pravo umetnost užitka.

Darilo, s katerim je kitajski cesar očaral kraljico Francije Marijo Antoninette.

Crkljanje s cvetočimi čaji vam poleg lepih trenutkov,preživetih v dobri družbi prijateljev in samega sebe, prinaša zdrav način življenja s pozitivno energijo.

Vljudno vabljeni v Sunny Cafe!


Cvetlični čaj, je ročno izdelana čajna kroglica, ki se v nekaj minutah, ko jo prelijemo z vodo razbrsti v prekrasen cvetoči šopek. Lističi čaja so ročno spleteni s cvetovi različnih rož kot so jasmin, ognjič, kamelija, lilija, rumena kamilica, ki so v kitajski medicini znane po svojih blagodejnih učinkih.

Sončni izor čajev:

* Skrivnost ljubezni - spustite strast, užitek in privlačnost v vaše življenje. Vršički zelenega čaja s cvetovi kamilije in lilije.

* Skrivnost večne mladosti - Pritegnite lepoto, vitalnost in odpornost v vaš dan. Beli čaj s cvetovi jasmina in kamilice.

* Skrivnost sreče - Pritegnite polnost, radost in zadovoljstvo v vaše življenje. Vršički črnega čaja s cvetovi jasmina.

* Skrivnost ravnovesja - vzpostavite ravnovesje telesa, misli in duha. Vršički zelenega čaja s cvetovi jasmina in lilije.

* Skrivnost čiste energije - napolnite se z energijo, premagajte fizične in umske napore. Beli čaj s cvetom ognjiča.

* Skrivnost bogastva - občutite lahkotnost, izboljšajte razpoloženje in osvežite duha. Vršički črnega čaja s cvetovi jasmina in lilije.

Tudi kraljica Francije Marija Antoinette, ki je najbolj poznana po svojem legendarnem razkošju je uživala v čarih cvetočega čaja. Kitajski cesar je namreč posebej zanjo dal izdelati cvetoči čaj, ki ga je potem občudovala na svojem dvoru v Franciji.

Nazaj k vsem novicam