#

Arhiv novic

Vabljeni k predstavitveni vadbi NEIRA - negovanje energije in regeneracija

V sredo, 22.02.2012 ob 10. uri bomo uro in pol posvetili samo sebi.S pomlajevalno vadbo NEIRA bomo obnovili celotno telo,prevetrili duha ,osvežili glavne notranje organe in z dihalnimi tehnikami dvignili lastno energijo in jo shranili.Naučili se bomo nekaj drobnih starodavnih pomlajevalnih skrivnosti in se z nasmehom podali v čudovit konec tedna. Predstavitvena vadba je brezplačna.

 

 

NEIRA oz. Negovanje Energije in Regeneracija je vadba,ki je sestavljena iz različnih vrst joge,plesa,dihalnih tehnik,meditacije,sproščanja,reikija ter ustrezne prehrane in razstrupljanja telesa.Cilj vadbe je zdravo,vitalno telo,ki pa je istočasno le predpogoj za učinkovito usmerjanje energije v področja in cilje,ki si jih zastavimo.Pretočnost telesa bomo dosegli z vajami iz področja različnih vrst joge (kundalini,hatha,kriya),plesa in raztezanja,ki bodo blagodejno vplivale na vaše organe in odprle posamezne čakre,ki so povezane z njimi.Naučili se bomo tudi drobnih starodavnih pomlajevalnih tehnik in pridobljeno energijo shranili.

"Vedeti in tega ne delati pomeni ne vedeti",zato je nujno,da vsa znanja ne samo spoznamo ampak jih tudi resnično izvajamo in jih spravimo v tek z lahkotnostjo in vedrino.Odpravimo negativna čustva in naredimo prostor za pozitivna.Spregovorili bomo tudi nekaj o zdravem načinu prehranjevanja,razstrupljanju telesa in pomembnosti obstoječih znanj in dognanj na tem področju.Vse to je skupek,ki ga ponuja program NEIRA.

Vse pripomočke boste dobili pri nas.

 

Nazaj k vsem novicam