#

Arhiv novic

V sredo, 21. septembra 2011, ob 18. uri obiščite Sunny Studio in spoznajte ustanovitelja programa TAE-BO® Billyja Blanksa!

Vsi ljubitelji Tae-Bo® vadbe ter tisti, ki bi jo želeli spoznati, boste imeli 21. septembra ob 18.uri IZJEMNO PRILOŽNOST, saj se boste lahko potili s samim izumiteljem tega programa. V Sunny Studio namreč ekskluzivno prihaja sinonim za telesno in duševno moč, BILLY BLANKS.

Billy Blanks se je rodil leta 1955 v zvezni državi Pennsylvania kot četrti v družini s 15 otroki. Že kot otrok se je začel posvečati učenju borilnih veščin, kot sta karate in taekwondo. Kasneje se je preizkušal kot igralec v akcijskih filmih, v 80-ih letih prejšnjega stoletja pa je izumil način vadbe Tae-Bo in v njem združil aerobični princip, taekwondo in boks. Nastal je edinstven program, ki ga je najprej poučeval v Los Angelesu, kjer so njegove ure obiskovale tudi slavne osebnosti, kot je Paula Abdul, njej pa so se pridružili še Farrah Fawcett, Goldie Hawn, Magic Johnson, Shaquille O'Neal in drugi. Billyjeva zagnanost in pozitiven odnos do življenja sta ga v Združenih državah Amerike kmalu pripeljala do statusa fitnes guruja. Po skokovitem uspehu Tae-Bo programa so pričeli izhajati tudi Tae-Bo video posnetki, v katerih naravnost blesti Billyjeva hči Shellie.

Celostni program telesne vadbe, ki ga ponuja sistem Tae-Bo® - stvaritev športnega strokovnjaka Billyja Blanksa - je pravi odgovor na izzive sodobne dobe. V Združenih državah Amerike je ta skupinska vadba doživela izjemen uspeh ravno zato, ker si z njo lahko zagotovite čvrsto telo in obilo zagona ter pozitivne energije za dnevno soočanje s težavami.

Kombinacija aerobičnih gibov ter elementov borilnih veščin predstavlja tisto pravo zdravilo, ki ga v Sloveniji potrebujemo, da bomo lahko tudi v prihodnje kljubovali izzivom hitrega življenja. Tae-Bo team ne ponuja le energične vadbe, pri kateri s pravilnim izvajanjem gibov okrepimo čisto vsako mišico v telesu, ampak predstavlja način pozitivnega, konstruktivnega druženja s poudarkom na medsebojnem spodbujanju in solidarnosti.

 

 

 

Nazaj k vsem novicam