#

NAŠE POSLANSTVO JE VAŠE ZADOVOLJSTVO

Sunny Studio je prostor, kamor se lahko umaknemo pred vsakdanjimi obveznostmi. Kotiček, kjer se misli, telo in duša lahko napojijo svežine in pripravijo na nove izzive.

Sunny Studio najdete na Regentovi cesti 37, Ljubljana - Dravlje. Idej in možnosti za gibanje in sproščanje je veliko. 3600 m2 površine v treh nadstropjih ponuja rekreiranje v sodobno opremljenem fitnesu, 3 velikih dvoranah za vodene skupinske vadbe. Inštruktorji z izkušnjami in znanjem vam svetujejo ter oblikujejo program po vaši meri.

Sunny Studio vam nudi prostorne garderobe in enostavno ter prijazno uporabo storitev. Telo lahko razvajate v Spaju, kjer lahko sprostite in krepite telo v raznovrstnih savnah, se razvajate v whirlpoolih, ledeni jami in počivate v tapedariumu z ogrevanimi ležalniki.  Doživite lahko tudi čarobnost počitka ob kaminu s skodelico čaja.

Raznolika in bogata ponudba vključuje psihofizično sprostitev z masažami, prilagojenimi sodobnim potrebam, in sprostitvene  tretmaje daljnovzhodnih kultur. S  strokovnim in izkušenim pristopom naših terapevtov spoznajte tradicionalna ajur in orient.  Lepotne programe kozmetičnih neg  izvajamo s prestižnimi profesionalnimi kozmetikami Germaine de Capuccini, La Prairie in Dermalogica, sprostitvene in zdravilne tretmaje pa s Charm d' Orient  in Eve Taylor.

Dodatna ponudba Sunny Studia vključuje frizerski salon M&S, Sunny Nails in ordinacijo. Sprostitev si privoščite v proteinskem baru z izbrano ponudbo osvežilnih napitkov in energijskih prigrizkov.

Sunny Studio vam nudi lastno pokrito parkirišče.