#

SPROSTITE TELO IN DUHA Z IZJEMNIMI PROGRAMI SUNNY STUDIA

V BLAGODEJNIH ROKAH

 

V povezanosti telesa, misli in duha počiva harmonija zdravja, dobrega počutja in sreče.

V Sunny Studiu vam nudimo raznovrstne masaže:

 • masaža celega telesa,
 • delna masaža telesa,
 • ročna masaža in masaža glave,
 • refleksna masaža stopal,
 • klinična aroma-terapevtska masaža,
 • masaža s školjkami in cimetom ali žafranom,
 • aroma masaža (Relax, Detox, Flow, Tonic),
 • Tui - na masaža,
 • ročna limfna drenaža,
 • solni (anticelulitni), kavni, lulur piling,
 • perfect forms - tretma za oblikovanje telesa,
 • aromaterapija Decleor,
 • Corpo 02 EXCELLENS - odprava celulita in maščobnih oblog.
 • nega telesa z organsko kozmetiko Heaven By Deborah Mitchell - Heaven Bee Slim

 

Masaža celega telesa

Masaža z izbranimi olji za popolno sprostitev in pospešitev prekrvavitve v telesu pripomore k boljšemu počutju in razpoloženju.

Delna masaža telesa

Masaža hrbta, vratnega predela in nog. Z masažo boste olajšali bolečine v hrbtenici in mišicah, izboljšali prekrvavitev v telesu in s tem boljše počutje.

Ročna masaža in masaža glave

Masažo celega telesa z eteričnimi olji nadgradimo z masažo glave za popolno fizično in mentalno sprostitev.

Refleksna masaža stopal

Na stopalih obstajajo točke, ki omogočajo izboljšanje in krepitev zdravja. Z masažo stopal stimuliramo refleksne cone na stopalih, ki so povezane z vsemi organi in funkcijami našega organizma. Deluje sproščujoče in stimulativno na imunski sistem ter omogoča dobro telesno in duševno počutje.

Klinična aroma-terapevtska masaža

Intenzivna masaža vključuje masažne tehnike limfne drenaže, akupresure, refleksnoconske masaže stopal s profesionalnimi olji Inštituta za klinično aromaterapijo Eve Taylor iz Londona.

Masaža s školjkami in cimetom ali žafranom

Nautilus, Aquarius, in Nucellus so školjke, s katerimi z gladenjem, pritiskanjem in globokimi krožnimi gibi potujemo po akupresurnih točkah preko celega telesa od glave do pet, vključno z dlanmi. Masaža, ki stimulira in pospešuje krvi obtok, odpravlja mnoge zdravstvene težave, kot so prebavne motnje, sprošča napetost v mišicah, uravnava nivo sladkorja in maščob v krvi ter nevtralizira škodljivo delovanje prostih radikalov. Masaži je prirejena revolucionarna in zelo bogata oljna formula na cimetovi osnovi. Dodano olje iz pšeničnih kalčkov, bogato z vitaminom E in antioksidanti, je idealno za izvajanje postopkov na izčrpani in dehidrirani koži. Kožo obnavlja, ščiti in pomlajuje ter ji povrne napetost. Omamni vonj cimeta pa napolni telo z energijo in dobrim počutjem.

Aroma masaža /Relax, Detox, Flow, Tonic/

Relax

Sproščanje duha in telesa z antistresno masažno tehniko ob uporabi specialnih aroma esenc in balzama. Masaža celega telesa z aromatičnimi olji ali balzami sprošča mišično napetost in omogoča dobro počutje. Koži vrača prožnost, lesk in mehkobo.

Detox

Stimulacijska masaža metabolizma odpravlja strupene snovi iz telesa in izboljšuje periferno cirkulacijo. Z nežnimi gibi pospešujemo limfni pretok, stimuliramo prekrvavitev v telesu, odpravljamo edeme, celulit ...

Flow

Masaža za boljšo prekrvavitev stimulira in krepi imunski sistem. Z uporabo tehnike limfne drenaže in posebnih aroma balzamov učinkovito odpravimo občutek težkih nog.

Tonic

Masaža za izboljšanje tonusa, stimulacijo metabolizma, revitalizacijo in obnovo kože ob uporabi posebnih aroma balzamov in masažnih tehnik.

Tui - na masaža

Tui - na je posebna kitajska energetska tehnika, s katero neposredno delujemo na energetski pretok z uporabo akopresure kot sestavnega dela masaže celega telesa. Posebna oblika kitajske medicinske terapije z uporabo lažjih manipulacij relaksira mišice in telo, očisti kanale za nemoten pretok energije, s čimer izboljšuje prekrvavitev, zmanjšuje krče ter bolečine in daje psihofizično sprostitev.

Shiatsu masaža

Shi - pritisk; Atsu - prst

Shiatsu je japonska masažna tehnika, ki se izvaja na tleh in je statična in dinamična. Pri statični pritskamo na akupuntkirne točke in uravnovešamo telesno energijo ter povzročamo globoko relaksacijo in dobro počutje. Za pritisk na te točke maser uporabi težo svojega telesa ter uporablja pripomočke kot so komolec, dlan, prsti, členki prstov in koleno. S tem vplivamo na pretok energije, ki poteka po meridianih. Pri dinamični telo rotiramo, vibriramo, raztegujemo. Maser izvaja raztezanje s svojo težo telesa. Sama beseda shiatsu pomeni pritisk prstov.

Ročna limfna drenaža

Povečuje odpornost organizma in izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje edeme in bolečine pri športnih poškodbah. Priporočamo jo tudi po lepotnih operacijah.

Solni piling - anticelulitna masaža

Telo zmasiramo z mešanico soli in eteričnih olj, s čimer povzročimo stimulacijo in očiščenje por. Namenjen je vsem vrstam kože. Pilingu sledi masaža občutljivih predelov z eteričnim balzamom - posebnim anticelulitnim preparatom, ki pospešuje limfni pretok in izločanje strupenih snovi iz telesa. Koži vrača prožnost in sijaj.

Kavni piling

Aromatična kavna zrna, riž in zelišča delujejo antioksidantno. Učinkovito se borijo proti celulitu in zmanjšujejo maščobne celice. Koža postane gladka, napeta, izgled pa svež in bolj mladosten.

Lulur piling

Je tradicionalni azijski postopek za wellness in lepoto. Je mešanica tropskih zelišč in treh vrst riža. Deluje protivnetno, pomladi kožo in odstrani kožne nepravilnosti in madeže s telesa.

Perfect Forms - tretma za oblikovanje telesa

Anticelulitni tretma za hujšanje, oblikovanje telesa, zmanjševanje celulita in izboljšanje tonusa. S pilinogm odstranimo odmrlo povrhnjico in s tem omogočimo boljšo absorbcijo kreme, ki pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu. Aktivira se limfni sistem, pospešuje se odvajanje vode in toksinov iz telesa. Z dodatnim termičnim učinkom pospešuejmo tudi izgorevanje maščob.

Aromaterapija (Decleor)

S pilingom odstranimo s telesa odmrlo povrhnjico. Sledi vtiranje različnih aroma balzamov, razpršil, alg in blata ter ogrevanje telesa za boljšo absorbcijo substanc. Po tuširanju sledi rahla masaža s hranilno emulzijo.

Corpo02 Excellens - odprava celulita in maščobnih oblog

Neboleča uporaba nizkofrekvenčnega galvanskega toka pospešuje delovanje limfnega sistema, iz telesa odstranjuje toksične snovi, kožo prekrvavi in ji poveča elastičnost, okrepi mišični tonus, izboljša metabolizem in oblikuje postavo. Z limfno drenažo in stimulacijo mišic odpravlja celulit in maščobne obloge.

Priporočamo od 12 do 16 obiskov od 2 do 3 krat tedensko.

Heaven Bee Slim nega telesa

Nega je namenjena doseganju popolne kože telesa.
Z organskimi izdelki, limfno drenažo telesa ter prilagoditvi nege glede na potrebe stranke, delujemo proti celulitu, strijam, odvajamo toksine in odvečno vodo iz telesa, gladimo kožo in razgrajujemo maščobne blazinice.
Koža telesa je učvrščena, saj spodbujamo nastajanje kolagena, učinek pa lahko primerjamo delovanju botulinum toksina na celotni površini kože telesa.

Nega traja 60 minut, rezultati so vidni že po prvi negi, priporočena celotna terapija pa obsega 4-5 neg s katero dosežemo popoln videz kože.

 

Vsi izdelki Heaven za nadaljnjo prodajo na domu so na voljo na recepciji Sunny studia.