#

GIBANJE, MOČ, ENERGIJA, VZDRŽLJIVOST, ELASTIČNOST, SPRETNOST...

Fitnes

Danes si ne predstavljamo okolja brez fitnes centrov, ki nam v modernem svetu omogočajo hitro in efektivno vadbo, primerno za vsakogar. V prenatrpanem urniku nam ura telesne aktivnosti pripomore k boljšemu počutju, sprostitvi in krepitvi imunskega sistema. Obenem si dvigujemo samozavest in izboljšujemo delavno produktivnost, kar pripomore k uspešnemu in kakovostnemu življenju vsakega posameznika.

V Sunny Studiu smo zato namenili fitnesu kar 600 m2 vadbene površine, s čimer se uvrščamo v sam vrh evropskih fitnes in wellness centrov. Opremili smo ga z najsodobnejšo opremo Technogym Selection line, ki izstopa z dovršenostjo v gibanju, varnosti, efektivnosti ter dostopnosti in dizajnu. Največja izbira kardio naprav (38), vas preseneti s sodobnim ekranom na dotik, kjer lahko, medtem ko se potite, izberete svoj najljubši TV-program. Na voljo vam je 35 orodij za krepitev različnih mišičnih skupin, 3 posebne aparature, namenjene izključno raztezanju in veliko drobnih kurativnih in preventivnih rekvizitov in pripomočkov.

Za vsakega še tako zahtevnega gosta je poskrbljeno s širokim programom storitev. Če iščete samo rekreacijo za izboljšanje psihofizične pripravljenosti, potem vas bomo ob začetnem testiranju seznanili z delom na trenežerjih in sestavili začetni program vadbe v fitnesu. Za nadaljnja testiranja in nadaljevalni program se lahko pozneje dogovarjate z izbranim inštruktorjem.

Če bodo vaše zahteve višje, se boste lahko dogovarjali z osebnim trenerjem, ki vam bo na voljo s programom za hujšanje, pridobivanje mišične mase ali toniziranje. Dodatna programa sta še športno treniranje in rehabilitacija.

Za vse tiste, ki želite med vadbo več zasebnosti, imamo za to posebej namenjen prostor, kjer boste s trenerjem sami.

Vadba v fitnesu vpliva na več področij:

  • povečanje sposobnosti srčno-žilnega sistema in s tem skrb za splošno vzdržljivost telesa,
  • vplivanje na gibljivosti kot osnovne motorične sposobnosti,
  • povečanje moči oz. vzdržljivosti v moči,
  • vplivanje na sestavo telesa (količino mišične in maščobne mase).

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka od 7.00 do 22.30. ure.

Sobote, nedelje in prazniki od 9.00 do 21. ure.