#

Dobrodošli v Sunny Studiu!

Nagovor

Direktorica Sunny Studia
Sonja Poljanšek Škrabec, prof.

Dobrodošli v Sunny Studiu!

Vesela sem, kadar lahko nagovorim ljudi, ki imajo odnos do lepote in zdravega načina življenja. Odkar je to največji studio za zdravje in lepoto pri nas, pripravljam sleherni nov korak in potezo z mislijo, da ima vsak, ki prihaja k nam, svojo lastno zgodbo, želje in pričakovanja.

Pridružila sem se neskončni vrsti tistih, ki so skozi stoletja posvečali svoje misli in energijo dobremu počutju, ugodju in harmoniji. Osebnostno smo zaokroženi, ko se dobro počutimo, smo zadovoljni s svojim izgledom in smo telesno dobro pripravljeni. Filozofija zdravega načina življenja, ki smo jo zajeli v  krogu široke palete storitev Sunny Studia, bo pripomogla k cilju, h kateremu v današnjih časih vedno bolj stremimo - wellbeingu.

Prepričana sem, da bo Sunny Studio s svojo arhitekturno podobo in skrbno izbranimi naravnimi materiali in opremo pripomogel k temu, da bo vaše bivanje v njem še bolj prijetno.

Ne nazadnje bi želela, da to postane, vsaj kadar gre za Sunny, tudi stvar stila. Rada imam svetle ljudi in si nekoliko domišljam, da sem tudi sama taka. Ali vsaj skušam biti. Sunny. Sončna.

Vaša
Sonja