#

URJENJE MOČI, HITROSTI IN GIBČNOSTI V TREH DVORANAH

Licenčni programi LES MILLS

Dodajte intenzivni vadbi zabavo in dosežite rezultat, ki v zmagoviti kombinaciji preplavlja svet.

Body Pump
IZZIV MOČI. Skupinska vadba z utežmi ob navdihujoči glasbi s katero najhitreje oblikujete svoje telo in zmanjšujete odstotek maščobe v telesu. Primerna je za moške in ženske vseh starosti. Vabljeni tudi popolni začetniki.

Body Attack
IZZIV VZDRŽLJIVOSTI. Koreografsko enostavna a visoko intenzivna in energična atletska vadba, kombinirana z vajami za mišično moč in stabilizacijo telesa. Ob energični in motivacijski glasbi boste dosegli in presegli vse meje vaših telesnih sposobnosti ter izboljšali telesno vzdržljivost in moč

CXWORX
Trening, zasnovan na najnovejših znanstvenih raziskavah, predstavlja pot do oblikovane in tonizirane telesne sredice. Dinamični trening, ki tonizira trebušne mišice, ritne mišice, hrbet, stranske trebušne mišice in vzvodne mišice, ki povezujejo zgornji in spodnji del telesa, predstavlja najnaprednejšo obliko funkcionalnega treninga, ki vam bo doprinesel tako estetsko kot tudi funkcionalno v vsakdanjem življenju in na športnem področju. Hiter, učinkovit trening v 30 minutah.

Body Jam
ŽUR. Zasvajajoča substanca, sestavljena iz glasbe in gibanja. BODYJAM predstavlja edinstveni plesno zabavni trening - novo generacijo skupinske vadbe, ki prebuja posameznikove ritmične in plesne instinkte.

Body Balance
UJEMITE RAVNOTEŽJE. Body Balance je revolucionarni pristop k treniranju telesa in duha, ki bo za vedno spremenil odnos do občutenja vašega telesa. Telesno duševni trening združuje vaje joge, pilatesa in thai chi-ja.