#

OSTANITE FIT TUDI V ZLATIH LETIH

Vadba za seniorje

OSTEO SENIOR

Redna vadba je pomemeben dejavnik preprečevanja izgube kostne mase, ki zaradi današnjega načina življenja prizadene vedno več ljudi. S primerno telesno aktivnostjo zmanjšamo možnost poškodb, ohranjamo telesno kondicijo ter pozitivno vplivamo na respiratorni in lokomotorni sistem. Program OSTEO SENIOR je nizko intenzivna vadba s poudarkom na vajah za krepitev mišic, ravnotežja ter vajah za hrbtenico.

ZLATA LETA

Zlata leta je vadba za ljudi v najlepšem življenjskem obdobju. Namenjena je krepitvi mišic in koordinacije gibov, aerobni aktivnosti in gibljivosti telesa.

ZLATA DEKLETA

Obiskovanje vadbe Zlata dekleta lahko pred ali po vadbi postane zabaven dogodek. Kaj je lepšega, kot skrb za telesno aktivnost nadgraditi s prijetnim druženjem ob kavici, ki vam jo po novem strežemo tudi v Sunny Cafe-ju.

FOREVER FIT **

To  je zabavna, učinkovita vadba namenjena bolj izkušenim vadečim v tretjem življenjskem obdobju saj se vadeči v uri srečajo z popularno vadbo Zumba Gold, kjer spoznajo plesne krake in zibanje bokov. Vadba je namenjena tistim, ki si želijo v prijetni družbi z aktivnim življenjem popestriti  svoj vsak dan in si s tem izboljšati kvaliteto življenja.