#

Harmonično razvajanje kože in telesa za sprostitev duha

Ajur

Abhyanga masaža
Celovit koncept ajurvedske oljne masaže izvajamo popolnoma drugače od ostalih klasičnih masažnih tehnik. Masaža temelji na uravnoteženju doš (vata, pita, kapha), pri katerih uporabljamo topla aromatična olja, izbrana glede na tip osebe, ki jo masiramo. Masaža je izjemno priporočljiva za odpravo napetosti in stresa. Pospešuje izločanje toksinov iz telesa, obnavlja kožo in krepi njen tonus. Z masažo ponovno vzpostavimo energetski pretok, kar daje občutek svobode in popolne relaksacije.

Pindas veda
Ajurvedska masaža z izbranimi aromatičnimi olji v kombinaciji s toplimi vrečkami, ki so napolnjene z aromatičnimi zelišči. Imajo izjemno terapevtsko moč, ki popolnoma sprosti mišice in sklepe.

Masaža Ajur
Ajur ali General masaža je masaža s toplimi zeliščnimi olji, vključuje celo telo, masažo glave in stopal. Z masažo zmanjšamo psihofizično napetost, izboljšamo vitalnost in pospešimo krvni obtok.

Kizhi
Z izbranimi zelišči in z zeliščnim blatom napolnjenimi vrečkami, prepojenimi z vročim zeliščnim oljem, masiramo celo telo ali po potrebi samo določen del telesa. S to masažno tehniko sproščamo mišice in zmanjšamo napetost ter bolečine.

Muri/Kizhi

Pasivno raztezanje mišic v kombinaciji z masažo s toplimi vrečkami, napolnjenimi z izbranimi zelišči in zeliščnim blatom za popolno sprostitev in zmanjšanje napetosti ter bolečin.

Shirodhara

Shira - glava; Dhara - neprekinjen tok tekočine
Masažo obraza, glave, zatilja in lasišča nadaljujemo s posebnim postopkom pri katerem olje nepretrgoma teče na vaše čelo. Zmanjša se psihofizična napetost, povečata se koncentracija in spomin, poveča se sposobnost odločanja.

Abhyanga/Kizhi

Izjemna kombinacija dveh ajurvedskih postopkov, individualno prilagojenih posamezniku, s katerima dosežemo popolno sprostitev.

Abhyanga/Muri

Pasivno raztezanje in masaža z izbranimi zeliščnimi olji. Povečamo gibljivost v sklepih in občutek uravnoteženosti organizma.