#

Harmonično razvajanje kože in telesa za sprostitev duha

Thalaxa

Thalaxa Pirite
Postopek začnemo s pilingom telesa, nadaljujemo z vichy prho, nanesemo termalno vodo in blato, nadaljujemo s kromoterapijo, masažo celega telesa in zaključimo s polaganjem kamnov ali z zeliščnimi vrečkami. Postopek je namenjen vsem, ki želijo povečati elastičnost kože.

Thalaxa Grafite

Postopek je namenjen vsem, ki želijo z nežnim drenažnim učinkom oblikovati svoje telo na prijeten in neboleč način. Postopek vključuje piling celega telesa, nanos razstrupljevalnega  blata, savno in kromoterapijo, vichy prho z  esencami agrumov in masažo. Zaključimo s kromoterapijo in masažo s suhimi zeliščnimi vrečkami.

Thalaxa Quarzo

Postopek pilinga in nanašanja alg ter termalnega blata skupaj z zelenim čajem, ananasovim estraktom, limoninim oljem in drugimi naravnimi sestavinami odpravlja celulit in maščobne obloge ter deluje očiščevalno in poživljajoče. Postopek zajema tudi parno savno, masažo in kromoterapijo za razstrupljanje lokaliziranega celulita.

Thalaxa Sunny
Prijetna glasba, nežen vonj esenc in dotiki rok izkušenega terapevta so prava izbira za sprostitev napetosti v telesu. Izviru pare dodajamo specifične mešanice različnih eteričnih olj, ki dodatno sproščajo in se s pomočjo pare intenzivneje absorbirajo v kožo. Thalaxa postopek, poleg priprave telesa (pilinga in kromoterapije) zajema sproščujočo masažo, ki jo dopolnjuje polaganje  kamnov. Dosežemo popolno sprostitev celega telesa.

Thalaxa Relax

Po napornem delovniku ali intenzivni športni aktivnosti je ta tretma pravi za vse, ki se želite znebiti občutka težkih nog. Dragocene sestavine: termalna voda, salina, arnika, mentol nudijo občutek lahkotnosti. Z masažo z zeliščnimi vrečkami in refleksno masažo bodo mišice spet sproščene in noge lahkotne.